10 Kasım 2010 Çarşamba

PROPOLIS KREMI

Propoliscreme
Propolis antibakteriyel ve antifungal
krem şeklinde Propolis,zubereitungen etkileri iyi, inflamatuvar veya kaba dirsek için uygundur.

Cilt tahrişi, dudaklar (dudak, kaba, çatlamış dudakları, ateş kabarcık) ile sorunlara karşı önleyici tedbirler, güneş yanığı, kaba, çatlak veya kuru cilt, masaj için krem (spor masajı özellikle)Sivilceler ve.yüzdeki,catlaklar,krisiklar,icin bire birdir

Propolis kovanına Mühür Arılar tarafından üretilen Bir Kitharz vardir.

Kovanın mühürleme patojenlere karþý Degil, Ayni zamanda Sadece fiziksel olarak Degil. Met amaçla içerir icin
TÜRLÜ hastalıklar icin Yard> mc> olabilir Çok İyi çeşitli etkili Maddel önce Propolis.

propolisin terapötik Ayşe etkisi, insanların avantajı Bizim Kendi Ile Tedavi etmek icin yapmak hastalıkları.

Propolis Ne nedir?

Propolis arıların türetilmiştir ari ve Kendi enzimleri, tomurcukları ve çeşitli ve verdiler çalılar Recine çıkış noktalarından kayıtlı propolis Ile teşekkür et verdi. propolisin köyü Kırmızı color botanik kökeni Bagli yeşilimsi-Kahverengi arasında değişebilir.

Arılar antimikrobiyal etkisi Avantaj elde edecek. propolis Güclü Bir antimikrobiyal etkiye sahipler olduğundan, Çok İyi az Sansi patojen çoğaltmak icin var

Olursa olsun, Hangi kita propolis oldugunu beleş beleş Rohpropolis Paylaşmak başkalarıyla mikroskobik Her Yerde aynıdır yapısı. Propolis 50 oluşur yaklaşık? Recine ve oğulotu (yaklaşık 34 farkli bileşikleri, ÖZELLİKLER flavonoidler ve bitki pigmentleri),% 10 ve% 55'i 40, 8 arasında Bir Bir balmumu buz çözücü madde sahiptir? kokulu uçucu yağlar,% 5 ile% 10 Polonya 5 içerir ve? % 25 çözünmeyen bileşenlerin organik ve inorganik.

Su Anda farkli ana maddeleri flavonoid (örneğin galangin), asit benzoik, Ferulic asit ve diger Biliner Maddel Kosmak görmeme. B Kompleks Bir dizi var vitamini vitaminleri ve, ve C vitamini, E, H, P A var ve Belgelenmiş Elemanları Cinko, demir, Bakır, Manganez ve Vanadyum iz. Ayrica sinnamik asit, cinnamyl Otlu, Vanilin, isovanillin, chrysin, asit kafeik, asit sorbik quercetin, asit tannik phytoncidere, esansiyel amino asitler, enzimler ve antibiyotikler içerir. guvenli AMA Hala tam Degil, Yeni ajanlar Izol edilebilir Beri ve yapma tespit malzemelerin listesi.

Seyler bioflavonoids diger Yüksek içeriği etkisi nedeniyle arasında Güclü antibiyotik, ağrıyı hafifletmek iltihabı engelleyen toksinler yakın ller ve bağışıklık sistemini güçlendirmek. Propolis antibakteriyel, antibiyotik, antidepresan, anti-viral, aseptik, antiseptik, detoksifikasyon, anti-inflamatuar, rahatlatıcı, neme Dayanıklı, anti-spazmodik, rejeneratif ve yara iyileşiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder