10 Kasım 2010 Çarşamba

*Cellin ® sizi destekler ve sağlığını korumaya yardımcı olur.Bu, 20 ml C vitamini ve B vitamini günlük ihtiyacı karşılayacak yüksek kaliteli temel besin ile vücudunuzun direncini sağlar. esas alınacak vitamin kombinasyonu vücudun bazı metabolik süreçleri için. Cellin ® 'in tek besin dikkatlice birbirine uyumlu ve olumlu özellikleri birbirini tamamlar. Ayrıca, antioksidan sağlık bakım büyük bir rol verilecektir. Bu nedenle, serbest radikal tutucular yeterli kaynağı (antioksidan) mantıklı. Cellin ® burada size yardımcı olabilir. Bir günlük alım tavsiyesi (20 ml) sebze ve meyve 5 porsiyon olarak aynı antioksidan koruma sağlar.Ayrıca Aronia chokeberry (Aronia melanocarpa), büyük mutluluk sağlık artırıcı özellikleri için Kızılderililer ile zaten vardı. Rusya'da bir tıbbi bitki olarak kabul edilir. Böylece, örneğin, meyve C ve E vitaminleri, çeşitli B vitaminleri ve mineraller, potasyum, kalsiyum, magnezyum ve demir gibi iz elementler içerir. Aronia polifenoller ve OPC zengindir. Bu ilgi sağlıklı gemi ile ilgili olarak esas olarak.diğer kırmızı meyve suyu ile karşılaştırıldığında çok
*yüksek Aroniasaft Gesamtpolyphenolgehalt vardır. Bu bağlamda, yüksek antioksidan potansiyeli nedeniyle özellikle antosiyaninler ve iyi radikal toplayıcı özellikleri sağlık özellikleri teşvik atfedilir.Chokeberries ve otlar - güçlü bir antioksidan etkili ikilisi.Onlar antioksidan maddeler önemli miktarda içerdiğinden Aromatik bitkiler ve otlar (karanfil, biberiye, kekik, mercanköşk, kekik, tarhun, fesleğen, zencefil, çördük gibi), chokeberry Ayrıca antioksidan aktivitesi destekleyebilir.
Cellin ® 166 mg saf OPC içerir. Oligomerik proanthocyanidins (OPC) güçlü bir antioksidandır, serbest radikallerin etkilerini atfedilen karşı koruyucu bir etkisi vardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder